• darkblurbg

 

 

 Artikelen


De 3 meest voorkomende redenen waarom je denkt niet verslaafd te zijn

Hoewel veel mensen ongezonde, verslavende gewoonten hebben, zijn we er ontzettend goed in om onszelf voor te houden dat we geen verslaving hebben. Ondanks dat het je steeds meer in je werk belemmert en je relaties en gezondheid schaadt.

Hoe komt het eigenlijk dat we dit niet willen of kunnen zien? In dit artikel leer je wat de 3 meest voorkomende redenen zijn dat je denkt geen verslaving te hebben én hoe je de controle weer terug krijgt.

Hoe ondernemers en leidinggevenden na een verslaving aantrekkelijker worden dan hun concurrenten

Ondernemers en leidinggevenden worstelen vandaag om niet alleen hun teams of onderneming door deze crisis te helpen, maar misschien veel meer: hoe blijf ik zelf staande in deze crisis? Hoe doe ik dat zonder (opnieuw) te vallen in verslavingsgedrag?

Mijn grootste ontdekking als coach helpt jou je ideale leven creëren

Yes! Het is gelukt! Ik heb de sleutel gevonden! Ik heb het geheim ontdekt! Eindelijk kan ik anderen bieden wat ze écht zoeken! Met deze vreugdekreten ben ik ooit mijn dag begonnen, geweldig was dat! Ik stond toen al te dansen voor ik was aangekleed. Je zult je waarschijnlijk afvragen waar ik het over heb. Na het lezen van dit artikel krijg je hier antwoord op en ik beloof je, je zult meer in jezelf geloven dan je ooit deed.

0

Televisie


Bekijk hier het televisieoptreden van Anthony Geerts op SBS6. Hij vertelt in het programma "Holland van Boven" zijn unieke visie op nazorg voor hersteld verslaafden. Het FULL POTENTIAL Programma is een doorontwikkeling van deze nazorg en geeft klanten een beter aanbod waarmee zowel het ongewenste gedrag als de innerlijke wensen behandeld worden. 

 

 

 

 

Video's


Contact

Anthony Geerts | Full Potential

Coaching

E: info@anthonygeerts.nl

Social media