• darkblurbg

Mijn grootste ontdekking als coach helpt jou je ideale leven creëren

 


Yes! Het is gelukt! Ik heb de sleutel gevonden! Ik heb het geheim ontdekt! Eindelijk kan ik anderen bieden wat ze écht zoeken!

Met deze vreugdekreten ben ik ooit mijn dag begonnen, geweldig was dat! Ik stond toen al te dansen voor ik was aangekleed.

Je zult je waarschijnlijk afvragen waar ik het over heb. Na het lezen van dit artikel krijg je hier antwoord op en ik beloof je, je zult meer in jezelf geloven dan je ooit deed.

Ik ben bezig om mezelf te transformeren tot een van de beste coaches van Nederland. Ik wil anderen namelijk zó krachtig kunnen dienen dat zij hun dromen realiseren. Het is voor mij niet genoeg dat ik dat als mooie marketingboodschap gebruik, maar het moet ze ECHT lukken. Ik wil in staat zijn om bij anderen zulke krachten los te maken dat het ze ECHT lukt. Daarom blijf ik lezen, luisteren en kijken naar andere topcoaches. Op zoek naar het geheime ingrediënt in coaching dat het verschil maakt. Ik heb al óntzettend veel geleerd, maar toen had ik echt een EUREKA moment.

Ik was het boek "Shift your Mind, Shift the World" van Steve Chandler aan het lezen. Daar bespreekt hij het "Zelf-Concept". Dit is het concept dat we als mens hebben van onze persoonlijkheid. Hij stelt dat dit concept geen vast gegeven is, maar het resultaat van alle gedachten die we over onszelf hebben verzameld. "Ik ben lui", "Ik ben snel op iets uitgekeken", "Ik ben een ochtendmens", "Ik heb niks met taal" zijn hier voorbeelden van. Steve Chandler zegt dat we als mensen deze gedachten over ons zelf GELOVEN, maar dat we net zo goed in staat zijn om iets ANDERS te geloven over ons zelf. We zijn in staat om ALLES te geloven over ons zelf. We kunnen zelf kiezen wat we over onze persoonlijkheid willen vertellen aan onszelf. Volgens Steve Chandler kunnen we onze persoonlijkheid aanpassen op het spel dat we spelen, in plaats van het spel aan te passen op onze persoonlijkheid. En toen dacht ik: "EUREKA! Dat is het geheim!"

Stel je voor dat je altijd iemand bent geweest die kiest voor de veilige weg, de weg van de minste risico's. Stel je voor dat je vandaag kiest om te geloven "ik ben iemand die gaat voor het grootste resultaat, wat het risico ook is". Wat voor effect zal dat hebben op hoe je keuzes maakt? Welk effect zal dat hebben op het realiseren van wat voorheen onbereikbaar leek? Je zult veel meer resultaat bereiken! Simpelweg door te kiezen dat je iemand anders BENT. Je zult namelijk nooit grote resultaten bereiken door alleen uit te zoeken wat je moet doen om te slagen. Als dat waar was, zou je alleen de biografie van Steve Jobs hoeven lezen om een miljardenorganisatie te bouwen. Maar Steve Jobs heeft Apple gebouwd door te ZIJN wie hij was. Zijn persoonlijkheid hielp hem aan zijn succes.

In de neurologie is bekend dat onze hersenen hun leervermogen niet verliezen bij het ouder worden. Zelfs boven de 70 zijn we in staat om bijvoorbeeld een nieuwe taal te leren. Onze hersenen maken simpelweg nieuwe verbindingen aan, om de nieuwe informatie goed van A naar B te brengen. Je kunt altijd blijven leren. Dus als je er voor kiest om nieuwe informatie over jezelf te vertellen aan jezelf, en daardoor op een nieuwe manier keuzes te maken, dan creëer je daarmee ook nieuwe verbindingen in je brein. Je wordt niet alleen iemand anders in je gedachten, maar je hele neurologische fysiologie veranderd mee. Wauw! Laat even op je inwerken wat dit impliceert; jij kan elke versie van jezelf worden die je wil!

Maar dat is nog niet alles. Als je je bedenkt hoe jouw dromen eruit zouden zien in het echt en je afvraagt wie je moet zijn om dat te bereiken, heb je het antwoord gevonden hoe je die dromen werkelijkheid laat worden!

Is het dan echt zo simpel? Ja, zo simpel is het. Maar makkelijk is het niet. Want een deel van ons (je weet wel, dat stemmetje dat je dagelijks voorziet van twijfel, onzekerheid, angst en zorgen) probeert ons te weerhouden van groei. Volgens evolutionaire psychologen zit dat stemmetje er om ons te beschermen tegen gevaar, omdat nieuwe situaties onvoorspelbaar zijn. Ons brein kan dan namelijk niet goed voorspellen of er gevaar op de loer ligt. Dus verstuurt ons brein angstgevoelens als we nieuwe situaties of uitdagingen overwegen, om onze veiligheid te borgen. Of dat nu terecht is of niet.

Hoe groter de beoogde verandering, hoe meer je dat stemmetje hoort en die angsten voelt. En omdat het grootste deel van onze persoonlijkheid is opgebouwd uit onbewuste opvattingen die diep weggestopt zijn, weet je niet altijd wat je weerhoudt van verandering. Dat is waarom je een coach nodig hebt bij dit proces. Een coach kan je helpen om onbewuste opvattingen naar de oppervlakte te halen. Een coach helpt je om opvattingen te formuleren die je helpen veranderen in de persoonlijkheid die je nodig hebt. Met een coach wordt jij de versie van jezelf die je nodig hebt bij het verwerkelijken van je dromen. Daarom heb ik zelf ook een coach. Mijn coach helpt me ook mijn blinde vlekken te zien, herinnert me eraan wie ik ben en wat ik al bereikt heb als ik twijfel aan mezelf. Zonder mijn coach zou ik nooit zo snel groeien.

Dus welk project heb jij altijd al willen creëren? Met wie heb jij altijd al willen samenwerken? Welke functie heb jij altijd al geambieerd? Welke klanten heb jij altijd al aan willen trekken? Vraag je dan af: wie moet ik zijn om dat te bereiken? Welke vaardigheden bezit ik dan? Welke gewoonten heb ik? Welke persoonskenmerken heb ik? Noteer dit voor jezelf. Kies om te geloven dat die persoonskenmerken bij jou horen. Dat jij zo iemand bent. Je zal zien dat je op een nieuwe manier keuzes gaat overwegen. Je zal zien dat je op een nieuwe keuzes gaat maken. Je gaat op zoek naar een omgeving waar je de vaardigheden kan leren die je nodig hebt. Je gaat op zoek naar gewoonten die horen bij zo'n persoonlijkheid. Ik ben zelf ooit ook dit proces begonnen (en dat gaat nog altijd door). Jij kan dit ook ervaren!

Denk niet dat dit niet voor jou is, alle twijfel en onzekerheid die je voelt als je dit leest hoef je niet te GELOVEN. Je hoeft er niet naar te luisteren. Jij kunt nu al GELOVEN dat jij in staat bent tot grote verandering en grote resultaten. Moet je eens kijken wat er gebeurt.

-Anthony Geerts-

Ben jij klaar om de persoon te worden die zijn ideale leven realiseert? Anthony is de aangewezen coach om je in dit proces te coachen. Meld je aan op www.anthonygeerts.nl/contact en ontvang een gratis strategiesessie waarin je ontdekt wat je écht wil, welke obstakels er zijn en welke stap je nu al kan zetten om dichter bij je doel te komen.