• darkblurbg

 

Anthony Geerts heeft ruim 15 jaar ervaring als begeleider en coach. Een groot deel daarvan heeft hij opgedaan in de verslavingszorg. Tevens heeft hij persoonlijke ervaring met een verslaving en het overwinnen ervan. Het is zijn missie om mensen te helpen ontdekken dat ze hun leven onder controle kunnen krijgen en de richting kunnen geven die zij willen. Hij wordt hiervoor door zowel organisaties als particulieren benaderd. Hij maakt hierbij gebruik van de nieuwste inzichten uit de psychologie, neurologie en verslavingskunde. 

 

Anthony Geerts benaderd een verslaving op unieke wijze; hij kijkt voorbij het middel naar de persoon erachter en diens unieke hulpbehoefte. Al het verslavingsgedrag is een signaal dat er geen gehoor wordt gegeven aan een onderliggend verlangen. Hij helpt zijn klanten dit verlangen te ontdekken en hiernaar te leven, zodat het verslavingsgedrag verdwijnt. 

"Het verleden bepaalt niet wie je in de toekomst kan zijn. Je bent namelijk niet verslaafd, je bent uniek."

TESTIMONIALS

 

"Dankzij Anthony ben ik opnieuw meer in mezelf en mijn talenten gaan geloven en heb ik praktische stappen gezet naar het gebruiken van die talenten. Een blokkade die ik had was na enkele sessies al grotendeels opgelost door de coaching van Anthony. Ik ben dankbaar voor de gesprekken en kan hem van harte aanbevelen."

R. Bikker, founder Bound4life

 

 

"Na 14 jaar hulp van de GGZ voelde ik me bij Anthony voor het eerst volledig gehoord en erkend voor wie ik ben. Anthony is ontzettend goed in zijn werk en heeft me erg vooruit geholpen door te eren wie ik ben, los van mijn probleem. Ik heb 100% vertrouwen in Anthony's visie, inzicht en capaciteit om een doorbraak te creëren voor mensen die dat nodig hebben."

A. M'Rabti

 

"Ik voelde me al snel vertrouwd om dingen te delen, omdat Anthony naast me stond. Dat vond ik heel prettig, het voelde gelijkwaardig. Anthony stelt de juiste vragen, op de juiste manier waarop hij inzichten creëert op een hele fijne, respectvolle manier. Hij zet waardevolle tools in die bij mij zelfvertrouwen opwekte. Ik heb kanten en ideeën van mezelf leren kennen waarvan ik niet wist dat ik ze had. Zijn coaching is verassend, bijzonder en professioneel. Hierom zou ik Anthony zeker aanbevelen."

H. van de Graaf, casemanager Profila Zorg  

"Anthony is een van de meest natuurlijk begaafde coaches waar ik in lange tijd mee heb samengewerkt."

C. Kerrin, hoofdbehandelaar Changes GGZ

 

"Ik kijk terug op een heel waardevol traject. Ik heb geleerd om het gedrag en de gedachten waar ik in vastliep op een hele nieuwe manier te bekijken. Nu ervaar ik in relatie tot mezelf en anderen veel meer rust. Ik kan een traject bij Anthony zeker aanbevelen."

R. de Mooy

Contact

Anthony Geerts | Full Potential

Coaching

E: info@anthonygeerts.nl

Social media