• darkblurbg

 

Anthony Geerts heeft inmiddels 15 jaar ervaring als coach. Het is zijn missie om mensen te helpen ontdekken dat ze hun leven onder controle kunnen krijgen en de richting kunnen geven die zij willen. Hij wordt hiervoor door zowel organisaties als particulieren benaderd. Hij maakt hierbij gebruik van de nieuwste inzichten uit de psychologie, neurologie en verslavingskunde. 

 

Anthony Geerts benaderd een verslaving op unieke wijze; hij behandelt alle gedrag waar geen controle over is als een verslaving. Hij ziet al dit gedrag als signaal dat er geen gehoor wordt gegeven aan een onderliggend verlangen. Hij helpt zijn klanten dit verlangen te ontdekken en hiernaar te leven, zodat het verslavingsgedrag verdwijnt. 

 

 

"Het verleden bepaalt niet wie je in de toekomst kan zijn. Je bent namelijk niet verslaafd, je bent uniek."

Testimonials


"Na 14 jaar hulp van de GGZ voelde ik me bij Anthony voor het eerst volledig gehoord en erkend voor wie ik ben. Anthony is ontzettend goed in zijn werk en heeft me erg vooruit geholpen door te eren wie ik ben, los van mijn probleem. Ik heb 100% vertrouwen in Anthony's visie, inzicht en capaciteit om een doorbraak te creëren voor mensen die dat nodig hebben."

A. M'Rabti

 

"Anthony is een van de meest natuurlijk begaafde coaches waar ik in lange tijd mee heb samengewerkt."

C. Kerrin, psychotherapeut Changes GGZ

 

"Dankzij Anthony ben ik opnieuw meer in mezelf en mijn talenten gaan geloven en heb ik praktische stappen gezet naar het gebruiken van die talenten. Een blokkade die ik had was na enkele sessies al grotendeels opgelost door de coaching van Anthony. Ik ben dankbaar voor de gesprekken en kan hem van harte aanbevelen."

R. Bikker, founder Bound4life

 

Contact

Anthony Geerts | Full Potential Coaching

E: info@anthonygeerts.nl

Social media